01/03/2024
9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Marrëveshje nga thirrja për propozim aktivitetet për Planin e Veprimit të Rrjetit Rural Kombëtar

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikollovski sot do t’i ndajë marrëveshjet nga thirrja publike për dorëzimin e propozim-aktiviteteve për zbatimin e Planit të Veprimit të Rrjetit Rural Kombëtar për periudhën 2023-2027.

Thirrja publike do të financohet me mjete nga masa 3 “Aktivitete të Rrjetit Rural Kombëtar” nga Programi për Mbështetje Financiare të Zhvillimit Rural për vitin 2023, ndërsa shuma e përgjithshme e mjeteve të cilat janë në dispozicion është 10.000.000 denarë.

Thirrja është publikuar në faqen e Rrjetit Rural Kombëtar  më 31 gusht të këtij viti,  dhe ka zgjatur 30 ditë.

Të fundit