25/06/2024
23.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Marrëveshje për sistem elektronik të pagesave në pikëpagesën në Korridorin 8 dhe autostradën Milladinovc – Shtip

Në Ministrinë e Financave sot do të nënshkruhen marrëveshjet për financimin e ndërtimit të sistemit elektronik për pagesa në pikat pagesore për rrugë përgjatë Korridorit 8 dhe në autostradën Milladinovc – Shtip.

Nën nënshkrimin e marrëveshjeve është paralajmëruar fjalim i ministres së Financave, Nina Angellovska, ministrit të Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski, shefit të zyrës së Bankës Evropiane për Ripërtëritje dhe Zhvillim Andi Aranitasi dhe drejtorit të Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore, Zoran Kitanov.

Të fundit