25/06/2024
23.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nuk arrihet marrëveshje mes SASHK-ut dhe Ministrisë së Arsimit, negociatat vazhdojnë

Pa ndonjë rezultat konkret ka përfunduar takimi i sotëm mes Ministrit të arsimit Arbër Ademi dhe përfaqësuesve të SASHK-ut. Këta të fundit paraprakisht nuk pranuan propozimin qeveritarë për rritjen e pagave për 10 për qind, ndërkohë që paralajmëruan grevë më 11 nëntor në rast se nuk pranohen kërkesat e tyre.

Të fundit