19/05/2024
15.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nxënësi bën kërdinë në shkollën e Shkup, arrestohet nga policia

Një rast i dhunës në shkollë qëndron në buletinin e Ministrisë së Punëve të Brendshme. Policia e Shkupit ka privuar nga liria një nxënës, pasi i njëjti kishte shkatërruar një pjesë të inventarit të shkollës, ka sulmuar fizikisht shokët e tij dhe dy mësues, ndërkaq njërit prej tyre ia ka thyer edhe celularin.

Më datë 22.04.2024 në ora 12.40 në shkollën fillore në rajonin e Vllaes në Shkup, nëpunësit policorë nga DPB Karposh kanë privuar nga liria një nxënës 9 i strehuar në Institucionin Publik për kujdes të fëmijëve) për shkak se rreth orës 10 në shkollë, pasi paraprakisht kishte shkatërruar një pjesë të inventarit, fizikisht e ka sulmuar një pjesë të shokëve të tij dhe dy mësues, ndërkaq e ka thyer edhe celularin e njërit prej mësuesve”, qëndron në buletin.

Thuhet se ende punohet në zbardhjen e rastit dhe se pas dokumentimit të plotë të rastit, do të vijojë kallëzim përkatës.

Të fundit