19/05/2024
19.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

OSBE dhe KSHPK prezantojnë Vlerësimin e Rreziqeve të Korrupsionit në gjyqësor

Misioni i OSBE-së në Shkup së bashku me Komisionin Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) do të prezantojnë Vlerësimin e Rreziqeve të Korrupsionit në gjyqësor, të zhvilluar në bashkëpunim me Shoqatën e Gjyqtarëve dhe Shoqatën e Prokurorëve Publikë.

Me këtë rast shefi i Misionit të OSBE-së në Shkup, ambasadori Kilian Wahl, kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit Biljana Ivanovska, kryetari i Shoqatës së Gjyqtarëve, Xhemali Saiti dhe kryetari i Shoqatës së Prokurorëve Publikë Elvin Veli do të kenë fjalën hyrëse.

Të fundit