27/05/2024
18.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot fotografimi pa termin për qytetarët që kanë mbushur moshën 18 vjeç dhe nuk kanë asnjë dokument biometrik

 Ministria e Punëve të Brendshme ka organizuar fotografim për dokumente personale pa termin në zyrat rajonale për punë administrative në mbarë vendin (për Shkup në pikën “Prolet”) për qytetarët që kanë mbushur moshën 18 vjeç dhe nuk kanë asnjë dokument biometrik, as letërnjoftim as pasaportë.

Ministria e Brendshme fton qytetarët që kanë mbushur moshën 18 vjeç dhe nuk kanë asnjë dokument biometrik që të paraqiten sot në zyrat rajonale të çështjeve administrative në të gjithë vendin, në mënyrë që të fotografohen dhe të dorëzohen dokumenti personal në një. në kohë, në mënyrë që të mund të përmbushin të drejtën e tyre të votës në zgjedhjet e ardhshme.

Të fundit