24/05/2024
11.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Spasovski: Trashëgimtarët tanë të rinj të së ardhmes, nga e ardhmja e tyre në BE e ndanë me ne gëzimin e solidaritetit muzikor

Nuk ka mesazh më të bukur dhe më shpresëdhënës se ky i fëmijëve të Shkollës fillore “Kole Nedellkovski” nga Shkupi, të gjithë nxënësit edhe në Shkollën shtetërore të muzikës dhe baletit “Ilija Nikollovski Luj” dhe performimi i tyre i himnit të Bashkimit Evropian “Oda e gëzimit”, publikoi kryeministri Oliver Spasovski me rastin e 9 Majit – Ditës së Evropës, në profilin e tij në fejsbuk.

“Në Ditën e Evropës këta trashëgimtarë tanë të rinj të së ardhmes, prej të ardhmes së tyre në Bashkimin Evropian, e ndanë me të gjithë ne gëzimin e solidaritetit muzikor në kohën kur shpresa na nevojitet më së shumti dhe të cilën ata e mblodhën dhe na e dhuruan nën mentorimin e profesoreshës Maria Gjoshevska.

Për shumë mot 9 Maji – Dita e Evropës!, publikoi kryeministri. shk/

https://www.facebook.com/o.spasovski/videos/284529832708086/

Të fundit