19/05/2024
19.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

VLEN-i prezantoi programin ekonomik para bizneseve shqiptare

Përfaqësuesit e koalicionit VLEN, sot kanë takuar biznesin shqiptar në Maqedoninë e Veriut.

Të jesh me Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore kupton se sa njerëz punëtorë dhe të mençur ka ky vend dhe se biznesi privat është një sektor që duhet mbështetur.
VLEN i ka pjesë të agjendës këta sipërmarrës shqiptarë që janë një histori suksesi. Kupton se sa njerëz punëtorë dhe të mençur ka ky vend dhe se biznesi privat është një sektor që duhet mbështetur ka shkruar Arben Taravari . TV KOHA

Të fundit