29/02/2024
10.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Кompania Ecolog International nga Tetova sot ka dhuruar 10 autoambulanca për shtëpitë e shëndetit në vend

Кompania Ecolog International nga Tetova sot ka dhuruar 10 autoambulanca për Shtëpitë e Shëndetit në Maqedoni.

Në ngjarje kanë marrë pjesë përfaqësueses të institucioneve shtetërore dhe përfaqësues të kompanisë.

Autoambulancat janë të pajisura me të gjitha mjetet e nevojshme dhe do të jenë në dispozicion të atyre që kanë nevojë.

Të fundit