19/05/2024
19.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

1 vjet pa të dashurin tonë gjyshin, mësuesin Emin Qamili

Sa herë që do të vjen 7 marsi, dita e shenjtë e mësuesit, ne do të kujtojmë me mall. Kjo ditë e veçantë për të gjithë, neve na bën krenarë sepse ti ishte një misionarë që ndriçoje rrugën brezave të rinj.

Dita e mësuesit përveç krenarisë për ne është edhe ditë pikëllimi sepse të humbën njëherë e përgjithmonëm por jo edhe për të harruar personalitetin tëndë si prind,si gjysh ,si  familjarë dhe mësues.

E përkujtojnë me mall: Fëmijët, nipërit, mbesat dhe e tërë Familja Qmili nga fshati Odër-Tetovë.

Prehu në paqë gjyshi jonë i dashur , nga mbese e yte Fatjona Abdiu.

Të fundit