24/05/2024
19.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Agim Nuhiu: Të përkushtuar për rend dhe qetësi

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu, sot ka zhvilluar takim pune me Sektorin e MPB të Shkupit, duke e vlerësuar përkushtimin për rend dhe ligj.

Ai ka theksuar përkushtimin duke garantuar rendin dhe qetësinë publike dhe për të luftuar krimin në të gjitha fazat që po kalojmë si shtet!

Pas takimit, Ministri Nuhiu ka shkruar:

“Në takimin e punës në Sektorin e Shkupit, shprehëm përkushtimin tonë institucional për të garantuar rendin dhe qetësinë publike dhe për të luftuar krimin në të gjitha fazat që po kalojmë si shtet!”

Të fundit