25/07/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

65 mësues të infektuar aktiv në shkollat e RMV-së

Nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës, kanë njoftuar se 7 nxënës dhe 10 mësues që kanë pasur mësim me prani fizike janë të infektuarit më të rinj.

Nga kur u hapën shkollat, në tërë territorin e shtetit njoftojnë se aktiv me Kovid-19 janë 42 nxënës dhe 65 mësues. Nga ata 29 nxënës janë nga shkollat fillore, 13 nga shkollat e mesme, 47 mësues janë nga shkollat fillore dhe 18 nga shkollat e mesme.

Apelojnë që mësuesit dhe nxënësit t’i respektojnë protokollet. /TV21

Të fundit