21/07/2024
22.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

8 dhjetori ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e RMV-së

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale (MPPS) njofton se në pajtim me Ligjin për festa të Republikës së Maqedonisë së Veriut, 8 dhjetori (e enjte) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e vendit, pasi shënohet Dita e “Shën Klimentit të Ohrit”.

Të fundit