22/04/2024
11.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

8 Marsi,fëmijët e kopshtit “Rinia”, në vizitë te Arifi

Fëmijët e kopshtit për fëmijë “Rinia” sot kanë vizituar kryetaren e komunës së Tetovës, Teuta Arifi.
‘Buzëqeshja e fëmijëve është uratë për njerëzimin! Sot më vizituan fëmijët e kopshtit për fëmijë “Rinia” për të më dhuruar nga afër dashurinë e tyre të çiltër në prag të 8 Marsit, festës së nënës dhe gruas!Çdo minutë e kaluar me ata, ishte kënaqësi dhe një përjetësi që flet mbi kujdesin dhe dashurinë e vërtetë-thotë Arifi.

Të fundit