24/05/2024
11.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Abdullah Osmani ; Ne kemi çdo ditë, ditë ndërkombëtare sepse ASH na besoi dhe i dha ZË rinisë

Bartësi i listës për këshilltarë nga Aleanca për Shqiptarët me rastin e ditës ndërkombëtare të rinisë, u është drejtuar me një videomesazh bashkëmoshatarëve ti tij, rinisë Tetovare dhe gjetiu, shkruan Top24

Osmani thekson se për të rinjtë në ASH është festë gjithmonë sepse Aleanca o dha ZË rinisë dhe fatin e tyre ta ndërtojmë vetë ne.

Në videon ironizuese ku të rinjtë janë lënë në haresë ai shton , “Të dashur bashkëqytetarë sot është dita ndërkombëtare e rinisë dhekjo ditë shënohet me aktivitete kulturore, shfaqe tetrale, shfaqe filmike, ecje në natyrë dhe kjo ditë paqetër të shënohet edhe në qytetin tonë”. Top24

Të fundit