19/05/2024
15.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Afrim Gashi së bashku me Faton Selamin ju prezantuan Tetovarëve “Alternativën”

Mbrëm në Tetovë, Kryetari i ALTERNATIVËS, Afrim Gashi së bashku me bartësin e listës për këshilltarë Faton Selami dhe sekretarin Organizativ, Bashkim Murtezi në dy lokacione të ndryshme para Tetovarëve prezantuan programin e tyre për të ju teguar Tetovarëve qëkanë ALTERNATIVË e gjithë në kuadër të kampanjës për zgjedhjet e parakohshme për këshillin komunal që do të mbahen më 20 gusht.
“Gjatë këtij aksioni me vizitën e tij, na nderoi Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, dhe Sekretari Organizativ, Bashkim Murtezi.
Ne kërkojmë mbështetje nga qytetarët për të qenë konstruktivë në Këshillin Komunal dhe për t’i mbrojtur interesat e Komunës dhe të qytetarëve të Tetovës.” tha shefi i shtabit Majan Vejseli.

Të fundit