28/05/2024
11.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ahmeti për kryeministrin shqiptar: Unë po mbjell që ju të korrni, unë po guxoj!

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti në një video në faqen e tij në fejsbuk ka thënë se ka ardhur koha për barazi të plotë, duke prezantuar idenë e partisë së tij për kryeministër e parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut.

“Së bashku ne do të shkruajmë historinë për ta bërë ardhmërinë. Kjo ide është shumë më e madhe se çdo parti apo cili do person. Nuk ka të bëje me BDI-në, dhe sigurisht jo me mua. Jam këtu për të ja vazhduar jetën procesit, që t’i prijë konceptit. Që t’i bëhet urë dhe të shtroj rrugë duke krijuar rrethanat për realizimin e ëndrrës”, tha Ahmeti.

Ahmeti nuk shpalosi se cili është propozimi i tyre për kryeministër shqiptar.

https://www.facebook.com/watch/?v=3493218660707360

Të fundit