20/06/2024
21.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ajri në Tetovë, skajshmërisht i ndotur, për shkak të djegies së deponisë

Ajri në Tetovë në orët e para të mëngjesit ishte skajshmërish i ndotur dhe helmues. I gjithë rajoni u mbulua nga tymi. Kjo për shkak të djegies së deponisë në Komunën e Bërvenicës. Komuna e Tetovë përmes një njoftimi kërkoi nga qytetarët që të shmangin daljet jashtë. “Për shkak të ndotjes, shmangeni daljet ne hapësira publike dhe qëndroni brenda.

Apelojmë deri te qytetarët të jenë të përgjegjshëm dhe të kujdesshëm. Të mos hedhin mbeturina në vende jo adekuate dhe të mos i ndezin”, theksuan nga Komuna e Tetovës.

Të fundit