23/05/2024
16.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Akademi solemne për nderë të 7 marsit

Me rasin e 7 marsit, ditës së mësuesit, shkollës dhe arsimit shqip, Shoqata e Pedagogëve Shqiptarë në bashkëpunim me komunën e Tetovës organizon akademi solemne.Akademia do të mbahet nesër me fillim në orën 18 në qendrën për kulturë në Tetovë.Qëllimi i mbajtjes së akademisë është që shënohet hapja e shkollës shqipe ndërsa krahas pjesës protokolare, është paraparë që të mbahet edhe një program I pasur kulturo-artistik.
Shënimi i 7 marsit, ditës së mësuesit, shkollës dhe arsimit shqip,që organizohet nga Shoqata e Pedagogëve Shqiptarë dhe komuna e Tetovës, është një manifestim tradicional që mbahet në Tetovës.TV KOHA

Të fundit