21/05/2024
15.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Aktivitete sportive për festat e nëntorit

Në kuadër të festave të nëntor që organizon Komuna e Tetovës
dhe që është i mbushur me shumë manifestime kulturore dhe
artistike, sot në bashkëpunim me Lidhjen Sportive Komunale u
mbajt “Krosi i Qytetit”. Në këtë aktivitet sportiv morën pjesë të
gjitha shkollat fillore dhe të mesme që gravitojnë në Komunën e
Tetovës.I pranishëm në këtë aktivitet ishte edhe kryetari i
Komunës së Tetovëës Bilall Kasami.
Poashtu gjatë ditës së sotme janë mbajtur edhe gara
ndërkomunale në futboll të vogël.
Më shenjë motivimi për grupmoshat e reja, Komuna e Tetovës së
bashku me Lidhjen Sportive Komunale tri vendeve të para u ndau
medalje dhe mirënjohje.TV KOHA

Të fundit