24/07/2024
27.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Alarme të reja për bomba në 16 shkolla në Shkup dhe një në Prilep

Në adresat elektronike të 16 shkollave në Shkup dhe një në Prilep sot janë dërguar kërcënim për bomba.

Nga Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njoftojnë se janë marrë masa për evakuim të sigurt të nxënësve dhe po vijojnë kontrollet antiterroriste.

Të fundit