21/04/2024
4.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ali Ahmeti sot e jep kushtrimin nga sheshi i Tetovës

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, sot, e premte 10 korrik 2020, me fillim në ora 19:30, do të ju drejtohet të gjithë qytetarëve nga sheshi “Iliria” i qytetit të Tetovës në tubimin zgjedhor për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare të 15 korrikut.

Në tubim do të flasin edhe kandidatët për deputetë të zonës zgjedhore 6, kandidati për kryeministër Naser Ziberi si dhe Kryetari Ahmeti.

Të fundit