05/03/2024
12.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ambasadori për Paqen Tahir Shabani, uron z.Talat Xhaferri në detyrën e Kryeministrit të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Historike, nder dhe krenari për shqiptarët në Maqedoni dhe në mbarë boten shqiptare. Nga parlamenti veproi me diplomaci duke udhëhequr legjislativin me kulturë të lartë politike institucionale e shtetformuese, urojmë suksese diplomatike për çështjet bilaterale dhe multilaterale për rrugëtimin drejt integrimit Evropianë dhe euroatlantik. Shprehim mirënjohjen dhe konsideratë z. Tahir Shabani President Ambasador dhe Lider për Paqen Botërore. Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim Në France dhe Gjenevë,

Të fundit