23/04/2024
7.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Anulohet gjykimi për rastin “Monstra”, seanca e radhës më 13 nëntor

Seanca e sotme gjyqësore për rastin “Monstra” është anuluar pasi që avokatja e caktuar sipas detyrës zyrtare për ta mbrojtur të akuzuarit Afrim Ismailloviq, Milica Grozdanovska, është në izolim. Seanca e radhës është caktuar për më 13 nëntor, në të cilën do të dëshmojnë, dy dëshmitarë të propozuar nga mbrojtja, Angellço Georgievski dhe Islam Zekiri.

Të fundit