24/07/2024
17.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Anulohet seanca për “Zhan Mitrev”

Në Gjykatën Penale në Shkup sot filloi procesi gjyqësor kundër mjekut Zhan Mitrev dhe klinikës së tij. Ai akuzohet për kryerje të veprës penale “mashtrim” gjatë mjekimit të pacientëve përmes një metode specifike, përkatësisht hemofiltrimit. Ai në daljet publike deri tani është shprehur se ndjehet i pafajshëm dhe se do ta dëshmoje këtë. Megjithatë, me të filluar seanca gjyqësore, pala mbrojtëse, përkatesisht avokatët e Zhan Mitrev kërkuan të anulohet ajo me arsyetimin se ju nevojitet më shumë kohë për tu përgatitur. /A.R.

Të fundit