24/05/2024
13.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

ASH në qeveri me dy ministri dhe shumë drejtori, ja cilat…

Mbrëmë në zyrat e ASh-së ka mbëritur zarfi me dy oferta brënda për bashkë qeverisje mëson ekskluzivisht TS. Sipas informatave zyrtare brenda ASH për TS, njëra ofertë është për bashkë qeverisje me LSDM-në, BDI-në, PDSH-në dhe Alternativën.

Oferta e dytë është pa Alternativën.

Oferta e parë është nëse Aletrenativa rri në Qeveri, ASH-ja do të drejtojë me Ministrinë e SHëndetësisë dhe Ministrinë e Drejtësisë dhe dy zv/ministri, nga drejtoritë do të udhëheq me Fondin Pensional, Postën e Maqedonisë, Librat Amë, Avokatin e Shtetit dhe Hekurudhat.

Oferta e dytë është nëse Alternativa nuk rri në qeveri, ASH-ja i merr tre ministri dhe dy zv/ministri edhe atë, Ministrinë e Shëndetësisë, Drejtësinë dhe Administratën dhe të gjitha drejtoritë që i ka pasur Alternativa.

Oferta ka mbaruar dhe pritet që të zyrtarizohet brënda javës pasi ASH-ja të shtunën mban mbledhjen e saj për të diskutuar për marrëveshjet e arritura me qeverinë./TS/

Të fundit