18/06/2024
21.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bekteshi siguron: Nuk do të ketë rritje të çmimit të energjis elektrike

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka siguruar se vendi nuk do të përballet me krizë të energjisë elektrike dhe as me rritje të çmimit të saj keshtu tha ai sot nga Forumi Energjetik ne Shkup.

“Nuk do të përballemi me krizë të energjisë elektrike. Kjo u tha edhe paraprakisht nga disa gazetare, por disa portale duan të shpërndajnë informacione te pasakta edhe në pjesën e rritjes së çmimit të energjisë elektrike.

Edhe kjo nuk ndodhi në vendin tonë”, u përgjigj Bekteshi në pyetjet e gazetarëve në margjinat e Forumit Energjetik të Maqedonisë 2021

Të fundit