21/07/2024
22.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bexheti ndau 14 vendime pune për mësuesit e shkollave fillore

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti sot ndau 14 vendime pune për mësuesit e shkollave fillore që gravitojnë në këtë komunë. “Ndjehem i lumtur dhe shum i respektuar që sot kam mundësinë të ndaj gjithsejt 14 vendime pune për mësuesit e shkollave fillore që gravitojnë në Komunën e Sarajit. Mësuesve të rinj së pari ju dëshiroj shëndet, përkushtim në punën e tyre të shejntë dhe suksese në zhvillimin e procesit edukativo-arsimor-shkruan Bexheti.

Të fundit