24/05/2024
13.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bilall Kasami: Në qeverisjen tonë të ardhshme pas 15 Korrikut, vëmendje të veçantë do t’ju kushtojmë bujqive.

Në qeverisjen tonë të ardhshme pas 15 Korrikut, vëmendje të veçantë do t’ju kushtojmë bujqive. Do t’i ndihmojmë nëpërmjet subvencionëve që t’ua lehtësojmë punën e tyre dhe produktet vendore të shiten edhe në Evropë.

Gjithashtu do të ndihmojmë privatet të ndërtojnë një qendër grumbullimi për produktet bujqësore, e cila do të jetë me standarde Evropiane.

Të fundit