16/06/2024
19.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Blerim Kolalli, lidhja e Maqedonisë me NATO-n

Këshilltari për siguri kombëtare i presidentit Stevo Pendarovski, Blerim Kolalli, së bashku me kolegun e tij nga zyra ndërlidhëse e Maqedonisë me NATO-në, Valentin Dinevski janë vlerësuar me mirënjohje për kontributin e dhënë nga Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska.

Shekerinska me këtë rast ka shprehur mirënjohjen e saj, dhe ka theksuar se pa punën e palodhshme të dy zyrtarëve të zyrës ndërlidhëse – komunikimi me NATO-në do të ishte i zbehet.

“Pa Blerim Kolalli dhe Valentin Dinevski, ‘lidhja’ mes nesh dhe NATO-s do të ishte e pamundur, pa punën tuaj të palodhshme në Zyrën Ndërlidhëse të NATO-s, do na mungonte komunikimi. Këto pllaka janë një shprehje e mirënjohjes time të thellë për ju që qëndruat në të njëjtën frekuencë me Aleancën, si të këqija ashtu edhe të mira”, thekson Shekerinska.

Të fundit