24/07/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Blerim Sejdiu KOMUNA E ZHELINËS : Këtë javë edhe një lagje në Trebosh, morri pamje të infrastrukturës evropiane

Vazhdojmë…
Këtë javë edhe një lagje në Trebosh, morri pamje të infrastrukturës evropiane.
Kësaj rradhe Komuna e Zhelinës nuk ishte vetë kontribuese e ndërtimit të kësaj rruge kaq të bukur, por në krah kishim Vesel Ahmedin, njeriun që gjithmonë i buzëqeshur dhe me zemër bujare ishte investitori kryesorë i ndërtimit të kësaj rruge.
Si mos jemi krenarë me njerëz si Veseli. Një qytetar shembullor e për çdo lëvdatë.
Faleminderit familjes Veseli për këtë kontribut patriotik, që i ndihmoi Komunës dhe qytetarëve.
Lusim Zotin që të shtohen “Vesela” tjerë gjithandej.
KOMUNA E ZHELINËS

Të fundit