19/06/2024
20.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Blerim Sejdiu kryetar i komunës së Zhelinës: Urime gjithë shqiptarëve ditën e krenarisë kombëtare.

Flamuri jonë Kombëtarë është aq i madh, sa që sot, na bën të gjithë shqiptarëve anembanë botës, të përbashkuar me një dëshirë e një qëllim!
Andaj Urime ditëlindjen e Flamurit tonë Kombëtarë, simbolit të bashkimit, paqes, solidaritetit dhe atdhe dashurisë.

Në këtë ditë duhet kujtuar të rënët e të gjallët që në ditët e vështira, mbrojtën me zemër, me gjak dhe me jetët e tyre krenarinë dhe dinjitetin e valvitjes në liri të Flamurit tonë.
Urime gjithë shqiptarëve ditën e krenarisë kombëtare.

Të fundit