15/06/2024
18.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bonus prej 5% për të gjithë të punësuarit në shëndetësinë publike!

Brenda ditës së hënë (28.06.), do të përfundojë pagesa deri tek të gjithë të punësuarit në Institucionet Shëndetësore Publike e bonusit prej 5% (për muajt mars dhe prill).

Siç sqaron drejtori i Fondit për Sigurim Shëndetësor, Faton Ahmeti bonusi do të ndahet deri në muajin dhjetor të këtij viti.

“Ky bonus do të ju ndahet edhe gjatë muajve të ardhshëm, deri në dhjetor të këtij viti”, shkroi Ahmeti në “Facebook”./TV21

Të fundit