16/07/2024
25.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Çmimi i bukës mund të rritet sërish

Biznesmenët do të duhet të bëjnë analiza serioze dhe të rishikojnë shpenzimet nëse vendi nuk arrin të gjejë burime energjetike me çmime të volitshme, thotë nënkryetari i Lidhjes së Odave Ekonomike, Goran Georgievski në emisionin “Magazina Ekonomike”.

Siç shton ai, në raste të tilla produkte të caktuara nga industria e bukës mund të shtrenjtohen sërish deri në fund të vitit.

“Në këto kushte, deri në Vitin e Ri përsëri do ketë një rritje të caktuar prej dhjetë për qind. Nëse gjërat nuk ndryshojnë. Më tej do të shohim”, tha Georgievski.

Të fundit