16/06/2024
19.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Debat “Maturë shtetërore ose provim pranues në fakultet”

Debati me temë “Maturë shtetërore ose provim pranues në fakultet” do të mbahet sot në ambientet e Universitetit FON.

Në debat, i cilin është në organizim të Universitetit amerikan të Evrops, do të marrin pjesë ish-ministrat e Arsimit, Milla Carovska dhe Nikolla Todorov, si dhe prodekani për mësimin në FETI, pr.dr. Sonja Gegovska Zajkova, drejtoresha e SHM dr. “Pançe Karagjozov” Majan Saliu dhe sekretari i përgjithshëm i Unionit së nxënësve të shkollave të mesme, Vllatko Stojkovski.

Të fundit