22/07/2024
20.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Deklarata pas mbledhjes së Këshillit Ekonomik-Social

Deklarata të kryeministrit Dimitar Kovaçevski, zëvendëskryeministrit përgjegjës për Çështje Ekonomike, Koordinim të Dikastereve Ekonomike dhe Investime, Fatmir Bytyqi dhe ministres së Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska pas mbledhjes së Këshillit Ekonomik – Social për vlerën e pagës minimale.

Të fundit