27/05/2024
18.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Delegacioni qeveritar ka vendosur lule në monumentin e Goce Dellçevit në parkun e qytetit në Shkup

Një delegacion qeveritar sot ka vendosur lule në monumentin e Goce Dellçevit në parkun e qytetit në Shkup me rastin e 151 vjetorit të lindjes së tij.

Delegacioni udhëhiqet nga zëvendësministri i Financave, Filip Nikolloski, në përbërje të të cilit ishin Robert Alagjozovski, koordinator nacional për ndërkulturalizëm, një shoqëri, zhvillim kulturor dhe bashkëpunim ndërsektorial dhe Edmond Ademi, këshilltar i kryeministrit për punë të jashtme.

Të fundit