22/04/2024
11.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dënime më të rrepta për Gruevskin dhe Janakieskin, kërkon prokurorja Fetai në lëndën “Dhuna në Qendër”

Për nxitësit e dhunës para Komunës së Qendrës Nikolla Gruevski dhe Mile Janakieski, gjykata duhet të jetë më e rreptë për të parandaluar të gjithë të tjerët që mund të kenë qëllime të tilla në të ardhmen, tha në fjalën e saj përfundimtare prokurorja Fatime Fetai në gjyqin e sotëm për dhunë në Komunën e Qendrës në qershor 2013.

Fetaigjatë fjalëve përfundimtare tha se bisedat e regjistruara tregojnë se si i pandehuri i parë Gruevski më 1 qershor 2013 përmes telefonit ka kërkuar nga i akuzuarii i dytë Janakieski të organizojë një protestë të një grupi më të madh të njerëzve para Komunës së Qendrës.

Të fundit