12/07/2024
24.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dhjetëvjeçari Gjon Fejzullahi hap ekspozitën e tij në Tetovë

Në qendrën kulturore Space në Tetovë, dhjetëvjeçari Gjon Fejzullahi një piktor I vogël por shumë I talentuar, mbrëmë ka hapur ekspozitëne tij të dytë. Gjoni me pikturat e tij, zbulon botën e tij të brendshme duke kombinuar ngjyrat e shumta që ringjallin fëmijën brenda nesh. Ai thotë se sjell piktura që më shumë I flejnë në shpirt dhe premton se në të ardhmen do të vazhdojë të merret me pikturë. Gjon FejzullahiNga Qendra Kulturore Space falënderojnë Gjonin që ndau artin e tij me të të tjerët dhe urojnë që në të ardhmen ai të jetë një artist i njohur dhe një piktor i famshëm. Në hapjen e ekspozitës së tij të rradhës, krahas familjarëve dhe mnysafirëve poashtu të pranishëm ishin edhe bashkëmosharët e tij që kishin ardhur të përkrahin Gjonin në rrugëtimin e tij në sferën e artit. TV KOHA

Të fundit