29/02/2024
10.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Diskutim “Shëndeti mental dhe pandemia e koronavirusit – sfida globale”

Kyçuni në diskutimin “Shëndeti mental dhe pandemia e koronavirusit”, që do të mbahet sonte në orën 19, porositi në profilin e tij në FB ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Të gjitha bashkësitë në mënyrë të barabartë janë duke u ballafaquar me sfidën e madhe të përshtatjes së ndryshimeve të tilla fizike, sociale dhe ekonomike si edhe me ndryshimin e mënyrës së jetesës. Sfidë shtesë paraqet edhe ballafaqimi me frikën nga prekja me Kovid-19 dhe pasojat e tij të cilat mund të jenë të rrezikshme për jetën, brengosja për personat e afërt ndërsa janë veçanërisht të goditur dhe vuajtja për personat e dashur për shkak të ndarjes apo izolimit”, theksoi Filipçe.

Për forumin më shumë informacione ka në linkun: https://uni.cf/3dhnaM7 ku janë edhe linqet për drejtpërdrejt në diskutim.

Të fundit