05/03/2024
12.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dita e mësimit në gjuhën turke, 21 Dhjetori, ditë jo pune për të gjithë qytetarët pjesëtarë të komunitetit turk

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se në përputhje me Ligjin për Festat e Republikës së Maqedonisë së Veriut (“Gazeta Zyrtare e RMV-së nr. 21/98 dhe 18/07), 21 dhjetor 2023 (e enjte), Dita e mësimit në gjuhën turke është ditë jo pune për qytetarët që i përkasin komunitetit turk në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, thuhet në kumtesë, uron qytetarët e komunitetit turk për Ditën e Mësimit të Gjuhës Turke.

Të fundit