05/03/2024
7.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

DMSH-ja në aksion pastrimi pas vërshimeve në Komunën e Tearcës

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim (DMSH) punon në pastrimin e pasojave nga shirat që shkaktuan vërshime në lumin Ponika në Tearcë.

Nga Drejtoria informojnë se ekip i Departamentit të DMSH- Tetovë është në terren vazhdimisht dhe në vazhdimësi punon në angazhimin e makinerisë për pastrimin e terrenit.

Të fundit