18/06/2024
18.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Do të ndërtohet rruga Tetovë-Saraqinë

Me Byronë për zhvillim rajonal nënshkruam kontratën për rindërtimin dhe ndërtimin e rrugës Tetovë -Saraqinë, në vlerë prej 16.5 milion denarë.✅
Falënderoj drejtorin e BZHR z. Ramiz Rexhepi për bashkëpunimin e shkëlqyer në realizimin e projekteve të tilla infrastrukturore ku përfitues të drejtpëdrejtë janë qytetarët dhe nevojat që ata kanë.?
Së shpejti po me këtë institucion, do të fillojmë edhe një projekt tjetër për rehabilitimin e një parku brenda qytetit ?, projekt i cili do të finansohet nga BZHR dhe do të implementohet nga Qendra për zhvillim të rajonit planor të Pollogut!

Të fundit