23/04/2024
7.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Do të shpallet konkurs për 500 policë të rinj në Maqedoni

Gjatë fjalimit të tij, Ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski, njoftoi se së shpejti do të shpallet konkurs për të paktën 500 policë të rinj.

“Ne kemi pasur trajnim që zgjati dhe duhej të kishte përfunduar në fund të vitit, por për shkak se u ndërpre ajo vazhdon deri në mars, ndërsa nga marsi do të na duhet një grup i ri i kandidatëve që do të fillojnë trajnimin për policë.

Bazuar në nevojat e MPB-së do të shpallë konkurs për të paktën 500 policë të rinj në periudhën e ardhshme”, tha Spasovski./Telegrafi/

Të fundit