03/03/2024
7.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

E fundit: Pendarovski e nënshkroi ligjin për regjistrimin e popullsisë

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski sapo ka nënshkruar ligjin për regjistrimin e popullsisë.

Vonesa e nënshkrimit të tij vjen pasi presidenti së pari deshti të konsultohet me ekspertë juridikë. Ai sot e nënshkroi dekretin për shpalljen e ligjit për regjistrim të popullsisë dhe patundshmërive në Maqedoninë e Veriut, në vitin 2021, informon Zhurnal.

Presidenti Pendaorvski pret që zbatimi i regjistrimit të mos politizohet, ndërsa të dhënat e fituara të jenë në interes të zhvillimit të përgjithshëm, me çka do të mundësohet formulim i strategjive afatgjata në fusha vitale në shtet.//Zhurnal.mk

Të fundit