23/04/2024
6.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Emocionohet rektori i UT-së: Qytetarët lëshonin shtëpitë e tyre të fillon mësimi, nuk i ndalonte asgjë studentët..

Rektori i Universitetit të Tetovës, Jusuf Zendeli në emisionin Ora e Parë i emocionuar flet për fillimet e para të hapjes së Universitetit të Tetovës.

”Falenderoj gjithë studentët e gjeneratave të para që sakrifikuan gjithçka të fillon mësimi aty, gjithë ato qytetarë që lëshuan shtëpitë e tyre të fillon mësimi edhe përkundër agresorit të pushtetit të atëhershëm. Saher që e kujtojmë emocionohemi, sepse është një nga rastet më të veçanta në nivel botëror sepse rall ka kurr një i ri kërkon të shkollohet dhe fatëkeqsëia që nga pushteti atëhershëm i mohohet. Dua ti kujtoj edhe fjalët e Imamit Hafiz Elmaz Qamili ku i drejtohet popullit në lutjen e xhumasë ku thotë se mund të dilni jashtë sepse sot është mbrojtja e shkollimit, mbrojtja e studentëve dhe mbrojtja e Universitetit” – tha Jusuf Zendeli.

Të fundit