24/04/2024
14.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

ESHS: Përfshihen regjistrues shtesë për të vizituar secilën amëvisëri shtesë

Nga Enti Shtetëror i Statistikave njoftojnë se në tre ditët e fundit aktivitetet në terren do të zhvillohen pa pengesa dhe në disa rajone do të rritet intensiteti.

“Në disa mjedise urbane rritet intensiteti i regjistrimit, përfshihen regjistrues shtesë në mënyrë që të vizitohet çdo amvisëri. ESHS me të gjithë potencialin punon pandalë dhe sipas afateve të parapra”, thonë nga ESHS.

Ndryshe, më 30 e shtatorit duhet të përfundojë regjistrimi. Po ashtu përmendet edhe mundësia për vazhdimin e përfundimit të regjistrimit.

Të fundit