12/07/2024
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Filipçe: T’i respektojmë masat të cilat mbrojnë nga koronavirusi

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe apeloi që të respektohen masat të cilat mbrojnë nga koronavirusi dhe gjatë çdo dalje jashtë detyrimisht t’u përmbahemi masave për mbrojtje personale.

“Të mbajmë distancë prej dy metrave në hapësira të mbyllura dhe të hapura publike, asnjëherë të mos grupohemi më shumë se dy persona, detyrimisht të mbajmë maskë, shami, shall në hapësira të mbyllura, pajisje mbrojtëse mbahet edhe jashtë atëherë kur nuk mund ta mbajmë distancën e nevojshme prej dy metrave”, ka shënuar Filipçe në profilin e tij në Fejsbuk. fb/

Të fundit