25/07/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Fillon fushata mediatike “Të mbrojtur së bashku – vaksinat e rregullta për fëmijë kanë efekt”

Me rastin e Javës së imunizimit, Ministria e Shëndetësisë dhe Fondi i fëmijëve i KB-së (UNICEF) sot para pikës vaksinuese në poliklinikën “Bukuresht” do të informojnë për të dhënat më të reja për imunizimin e rregullt të fëmijëve me çka do të fillojë edhe fushata mediatike “Të mbrojtur së bashku – vaksinat e rregullta për fëmijë kanë efekt”.

Fushata do të zbatohet me mbështetje të UNICEF-it.

Siç është paralajmëruar, në ngjarje janë paraparë deklarata për mediumet nga zëvendësministrja e Shëndetësisë, Maja Manoleva, përfaqësuesja e UNICEF-it, Patricia Di Xhovani dhe Goran Koçinski, person teknik profesionist për imunizim i Organizatës botërore të shëndetësisë.

Të fundit