18/05/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

FIZHT do t’i prezantojë rezultatet e thirrjes publike për grante të bashkëfinancuara për zhvillim teknologjik

Fondi për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik (FIZHT) sot do t’i prezantojë rezultatet e thirrjes publike për grante të bashkëfinancuara për zhvillim teknologjik dhe një pjesë të analizës së përfunduar të punës së kompanive, shfrytëzuese të mjeteve të Fondit.

Thirrja publike, e cila është dedikuar për mbështetje financiare për zhvillimin teknologjik të ndërmarrjeve dhe institucioneve shëndetësore private (ISHP), është shpallur para krizës, për shkak të së cilës pse FIZHT vendosi t’u lejojë aplikuesve të rregullojnë planet e paraqitura të investimeve me qëllim që mjetet të dedikohen për rimëkëmbje ekonomike të ndërmarrjeve vendase. mb/

Të fundit